Топ Спорт - Спортният блог на България
 

 
Рейтинг: 3.00
(938)
НАЧАЛО
БГ ФУТБОЛ
ФУТБОЛ СВЯТ
МОТОРНИ
ТЕНИС
БАСКЕТБОЛ
ВОЛЕЙБОЛ
ЛЕКА АТЛЕТИКА
ЗИМНИ СПОРТОВЕ
СНУКЪР
ДРУГИ
ИНТЕРВЮ
УЛТРАС ЗОНА
БУЛЕВАРД
БУКМЕЙКЪРИ
КЛАСИРАНИЯ


АНКЕТА ФОРУМ СПОРТ НА ЖИВО ЧАТ РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО ЗА КОНТАКТИ

ЛЕКА АТЛЕТИКА / ЛЕКА АТЛЕТИКА

04 Ноември 10, 15:39
Погребняк: Аз съм 171 см, но с 15-сантиметров ток и червена рокля се чувствах най-високата дама на празненството

Спринтьорките на Украйна изненадващо спечелиха европейската титла на 4 по 100 метра в Барселона това лято, но по-интересно е било празненството след титлата, разкри Наталия Погребняк, която беше част от шампионския отбор.

Украинките се наложиха над сочените за фаворити отбори на Франция и Русия. Наталия Погребняк, Олесия Пов, Мария Риемен и Елисавета Брижина подобриха рекорда на Украйна с повече от половин секунда и спряха хронометрите на 42,29 секунди, резултат №1 в света за годината и най-добро време на европейски квартет от 2004 година насам.

22-годишната Погребняк разкри пред укрианския вестник “Факти“, че е избрала специален тоалет за празненството. Тя е заложила на червена рокля и убийствен 12-сантиметров ток. “Аз съм само 1,71 метра, но с тези обувки се чувствах най-високата жена на партито“, сподели Погребняк.

Тя разкри още, че укринските спринтьорки са отпразнували победата в компанията на руските си съпернички на пистата, с които в живота са в приятелски отношения: “Те вдигаха тост за нас, пихме вино и танцувахме.“

Текст: Спортал


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител


7.3614