Топ Спорт - Спортният блог на България
 

 
Рейтинг: 3.00
(938)
НАЧАЛО
БГ ФУТБОЛ
ФУТБОЛ СВЯТ
МОТОРНИ
ТЕНИС
БАСКЕТБОЛ
ВОЛЕЙБОЛ
ЛЕКА АТЛЕТИКА
ЗИМНИ СПОРТОВЕ
СНУКЪР
ДРУГИ
ИНТЕРВЮ
УЛТРАС ЗОНА
БУЛЕВАРД
БУКМЕЙКЪРИ
КЛАСИРАНИЯ


АНКЕТА ФОРУМ СПОРТ НА ЖИВО ЧАТ РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО ЗА КОНТАКТИ

БГ ФУТБОЛ / БГ ФУТБОЛ

03 Ноември 10, 11:17
Емо Костадинов: Вече ще се знае кой за какво отговаря в ЦСКА

Емил Костадинов даде кратко интервю пред „Тема Спорт" малко след като говори с Димитър Борисов за новия си пост в ЦСКА.  

Г-н Костадинов, кажете нещо повече за новия си пост в ЦСКА. Всичко ясно ли е около него?
- Има още неща за доуточняване. В общи линии се разбрахме за това, за което ще отговарям и изисквам.  

Защо няма да пътувате с отбора до Виена?
- Защото срещата ми с г-н Борисов се проведе часове преди полета.  

От кога заемате нова си длъжност?
- Ще направим още един разговор с г-н Борисов и от понеделник вече ще съм на новата длъжност. Документално трябва да оправим някои неща. Хубавото е, че вече ще се знае кой за какво отговоря в ЦСКА като цяло. Не само по спортните въпроси, а изобщо.  

Досега не се ли знаеше?
- Имаше проблеми и неясноти в това отношение.  

Четох две версии за вашето връщане в ЦСКА. Едната е, че ви задържат в клуба заради дълг към агентката Катарина Паунич, а другата е, че имате фиксирана сериозна неустойка в договора си?
- Вместо да четете поредните лъжи, защо не попитахте собствениците на ЦСКА дали има такова нещо. Това са абсурдни твърдения. Някои вестници пишат всеки ден лъжи за ЦСКА. Ако някой много държи да ми види трудовия договор, може да му го покажа. Имам съвсем нормален трудов договор, в който няма записани никакви неустойки. Не знам защо ме свързват с Катарина Паунич. Това са поредните интриги на гърба на ЦСКА и на мой гръб. Омръзна ми да опровергавам глупости. Един от проблемите на ЦСКА, е че не отговаря на тези нападки в медиите и не се взимат мерки. Това обаче ще се промени. Безобразията на гърба на ЦСКА няма да продължават.  

Какви мерки ще се вземат. Медиите имат право да пишат каквото преценят за достоверно и интересно?
- Някои медии водят негативна кампания срещу ЦСКА, защото са свързани с други клубове. Враговете на ЦСКА са много по-обединени, отколкото ние в самия клуб. Преди известно време казах, че в клуба има много легенди, но те се показват само когато няма проблеми и всичко е спокойно и така могат нещо да спечелят. ЦСКА има легенди и фенове, които използват първата възможност да нападнат клуба, когато е в криза. Знам обаче, че има много нормални фенове, които си подкрепят отбора.  

Знаете ли, че има много нормални фенове, които не ви искат в ЦСКА?
- Омръзна ми да отговарям на едни и същи въпроси. Аз работя за ЦСКА със сърцето си и искам най-доброто за отбора. Разбира се, отчитам моментите, в които съм сгрешил.  

Доколко можем да кажем, че ЦСКА има реални шансове за титлата?
- Все още всичко зависи от ЦСКА, което е най-важното. Получихме шанс да се върнем в играта за титлата и не трябва да го изпускаме. Всичко е в наши ръце и ако сме си взели поука, няма да повтаряме стари грешки, които бяха многопосочни.

Текст - Спорт 1


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител


3.8984