Топ Спорт - Спортният блог на България
 

 
Рейтинг: 3.00
(938)
НАЧАЛО
БГ ФУТБОЛ
ФУТБОЛ СВЯТ
МОТОРНИ
ТЕНИС
БАСКЕТБОЛ
ВОЛЕЙБОЛ
ЛЕКА АТЛЕТИКА
ЗИМНИ СПОРТОВЕ
СНУКЪР
ДРУГИ
ИНТЕРВЮ
УЛТРАС ЗОНА
БУЛЕВАРД
БУКМЕЙКЪРИ
КЛАСИРАНИЯ


АНКЕТА ФОРУМ СПОРТ НА ЖИВО ЧАТ РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО ЗА КОНТАКТИ

БГ ФУТБОЛ / БГ ФУТБОЛ

03 Ноември 10, 11:16
Левски договори младо "орле"

Ръководството на Левски вече е опекло първия си зимен трансфер. На "Герена" ще акостира младата звезда на Пирин Станислав Костов, твърди Тема Спорт.

"Сините" вече са договорили и условията по сделката. 19-годишният нападател прави отличен сезон до момента. Той блесна в двубоя от 6-ия кръг на А група, когато орлетата победиха Локомотив София (2:1).

Тогава Костов асистира за първото попадение и сам реализира втория гол в мрежата на червено-черните. Талантът има и още едно попадение това първенство - в мрежата на Миньор Перник.

През лятото столичани осъществиха още един трансфер от Пирин - те привлякоха крилото Даниел Младенов.

Явно селекцията на "сините" е насочена към млади футболисти. Левски се е насочил и към вратаря на Видима-Раковски Пламен Илиев, както и към крилото на Монтана Атанас Чипилов.

В същото време в клуба засега нямат сериозна оферта за повечето си асове, освен за Гара Дембеле. Апетит към Жоазиньо и Дарко Тасевски засега има само от турски клубове.

Сумите, предлагани за тях обаче, на този етап не задоволяват шефовете на сините. За Тасевски на "Герена" очакват да вземат поне 1 милион евро.

Текст - Спорт 1

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител


4.3945