Топ Спорт - Спортният блог на България
 

 
Рейтинг: 3.00
(938)
НАЧАЛО
БГ ФУТБОЛ
ФУТБОЛ СВЯТ
МОТОРНИ
ТЕНИС
БАСКЕТБОЛ
ВОЛЕЙБОЛ
ЛЕКА АТЛЕТИКА
ЗИМНИ СПОРТОВЕ
СНУКЪР
ДРУГИ
ИНТЕРВЮ
УЛТРАС ЗОНА
БУЛЕВАРД
БУКМЕЙКЪРИ
КЛАСИРАНИЯ


АНКЕТА ФОРУМ СПОРТ НА ЖИВО ЧАТ РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО ЗА КОНТАКТИ

ДРУГИ / ДРУГИ

24 Октомври 10, 22:07
Тошиаки Нишиока защити световната си титла
Японецът Тошиаки Нишиока защити титлата си на световен шампион по бокс за професионалисти в категория "супер петел" на Световния боксов съвет, побеждавайки по точки британеца Рендал Мънро.И тримата странични съдии точкуваха за японския професионален боксьор.

В днешния мач на ринга в Токио, 34-годишният Нишиока защити световната си титла за пети път и има в актива си на професионалния ринг 44 мача: 37 победи, от които 23 с нокаут, 4 загуби и 3 равни мача.

Междувременно, стана ясно, че Манжу Ваниарачи, който спечели златен медал на турнира по бокс на Игрите на Британската общност в категория "петел", е с положителан допинг проба, съобщи днес ръководител на Националния олимпийски комитет на Шри Ланка, цитиран от агенция "Франс прес".

Организаторите на Игрите на Британската общност са информирали НОК на Шри Ланка, че анализът на урината в проба "А" на боксьора от Шри Ланка - 30-годишния Ваниарачи, е показал положителна допинг проба на стероида "нандролон". Боксьорът каза, че очаква анализа на проба "Б".

Текст - Спорт 1

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител


3.8207