Топ Спорт - Спортният блог на България
 

 
Рейтинг: 3.00
(938)
НАЧАЛО
БГ ФУТБОЛ
ФУТБОЛ СВЯТ
МОТОРНИ
ТЕНИС
БАСКЕТБОЛ
ВОЛЕЙБОЛ
ЛЕКА АТЛЕТИКА
ЗИМНИ СПОРТОВЕ
СНУКЪР
ДРУГИ
ИНТЕРВЮ
УЛТРАС ЗОНА
БУЛЕВАРД
БУКМЕЙКЪРИ
КЛАСИРАНИЯ


АНКЕТА ФОРУМ СПОРТ НА ЖИВО ЧАТ РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО ЗА КОНТАКТИ

БГ ФУТБОЛ / БГ ФУТБОЛ

22 Октомври 10, 13:16
Венци Стефанов: Боби Михайлов да спре да бъде президент на два-три клуба

"Искаме един път завинаги Борислав Михайлов да бъде президент на всички клубове, не само на един или два. Не можеш да толерираш само един или двама, след като сме дали толкова средства и правим достатъчно за футбола". Това заяви в предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин" собственикът на Славия Венцислав Стефанов. По думите му някои футболни клубове са изтиквани напред, с помощта на реферите:

"Президентът на Литекс Гриша Ганчев използва много добре ситуацията в Българския футболен съюз, той подкрепи Боби Михайлов на предния конгрес и от това има само дивиденти, неговите футболисти са котирани. Иначе аз уважавам много Гриша Ганчев, защото той е човекът, който поддържа жив икономически цял един регион на България".

Стефанов беше поканен да гостува заради скандалите на мача Черно море- Славия, реферските отсъждания на съдията Георги Йорданов и призивите му пред медиите за бунт на президентите на клубовете. Той разкри, че Йорданов работи като счетоводител във фирма, в която участие има и президентът на БФС Борислав Михайлов. "Димо Момиров, който е бившият шеф на съдиите, той беше назначен като отплата, че ТИМ издигна Боби Михайлов", подчерта Стефанов.

Босът на Славия твърди, че има шанс Димитър Бербатов да се върне в националния отбор на България, ако ръководството на БФС се смени. "Когато види, че в националния отбор викат най-добрите и най-заслужилите, тогава Бербатов ще се върне в националния отбор", завърши Венци Стефанов.

Текст - Спорт 1


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител


3.7849